Gobierno de España. Ministerio de Hacienda Y Función Pública. Abre nueva ventana Secretaría de Estado de Presupuestos y Gastos
Administración Presupuestaria

Informes d'Alineament

En aquesta pàgina es troba la informació sobre l'alineament de la despesa dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030.

L'Agenda 2030, signada en l'Assemblea General de Nacions Unides al setembre de 2015 per 193 països, representa el compromís internacional per fer front als reptes socials, econòmics i mediambientals de la globalització, a través de la consecució de 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible.

L'informe d'alineament amb l'Agenda 2030, en el qual Espanya és un país pioner a nivell internacional, representa una manera de mesurar la contribució de les polítiques de despesa i dels programes pressupostaris a la consecució dels ODS.

A través d'aquest apartat Informes d'Alineament es pot accedir tant a l'Informe d'Alineament dels Pressupostos Generals de l'Estat per 2023 amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, com als publicats en anys anteriors.

També, es pot consultar de manera interactiva aquesta informació a l'apartat de Principals Resultats.